Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om Hoff Gjestgiveri

I dag drives Hoff Gjestgiveri av innehaverne Mari-Anne og Alfred Berrefjord. Vi tok over driften i 1993, og fortsetter tradisjonen med overnatting og matservering.

Vi skreddersyr selskaper til de fleste anledninger på forespørsel, og ønsker å gi våre gjester et avslappende opphold i rolige omgivelser.

Historie: 

I 1884 startet Edvard Narum skysstasjon på Hoff. Bygningen ble flyttet hit fra Brennsætra på Totenåsen. Tomta ble fradelt Toten prestegård i 1891. Narum-familien drev gjestgiveriet til 1968/69. Driften fortsatte deretter med henholdsvis Sommerfelt, Wolden og Eklund fram til 1993. 

Hoff Gjestgiveri har altså lange tradisjoner som Totens eldste gjesgiveri i fortsatt drift.

Gjestgiveriet har alltid vært kjent for sine gode mattradisjoner og hjemmekoselig atmosfære hvor det er godt å hvile ut, eller treffe venner i hyggelig lag. 

Bussforbindelser:

Beliggenheten er 17 km sør for Gjøvik og 120 km nord for Oslo. Det er god bussforbindelse til stedet. Distriktets busser har stoppested rett utenfor døra: Lena-Raufoss-Gjøvik-Kapp og Lena-Kapp-Gjøvik-Raufoss. Flybussen til Gardermoen er for tiden innstilt.

Pilegrim?

Hoff Gjestgiveri er offisielt Pilegrimsherberge. Alle vandrere langs Pilegrimsleden er velkommen til å overnatte, eller stoppe for et godt måltid! Her finner du et turforslag til en unik pilegrimsvandring fra Tyrifjorden til Mjøsa, via Hoff Gjestgiveri. 

Ut på tur?

Det bølgende kulturlandskapet på Toten er rikt på turmuligheter. I tillegg er Totenåsen et naturområde i vår nærhet som gir muligheter for fotturer med telt, sykling, fisking, bærplukking, trugeturer eller skiturer i perfekte skiløyper om vinteren.

For mer informasjon eller bestillinger ring telefon 61 16 10 16 eller send e-post til postmaster@hoffgjestgiveri.com.

Hoff gjestgiveri fasade fv33 2018

Hoff gjestgiveri historisk bilde flyfoto

 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn