Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om Hoff Gjestgiveri

I dag drives Hoff Gjestgiveri av innehaverne Mari-Anne og Alfred Berrefjord. Vi tok over driften i 1993, og fortsetter tradisjonen med overnatting og matservering.

Vi skreddersyr selskaper til de fleste anledninger på forespørsel, og ønsker å gi våre gjester et avslappende opphold i rolige omgivelser.

Historie: 

I 1884 startet Edvard Narum skysstasjon på Hoff. Bygningen ble flyttet hit fra Brennsætra på Totenåsen. Tomta ble fradelt Toten prestegård i 1891. Narum-familien drev gjestgiveriet til 1968/69. Driften fortsatte deretter med henholdsvis Sommerfelt, Wolden og Eklund fram til 1993. 

Hoff Gjestgiveri har altså lange tradisjoner som Totens eldste gjesgiveri i fortsatt drift.

Gjestgiveriet har alltid vært kjent for sine gode mattradisjoner og hjemmekoselig atmosfære hvor det er godt å hvile ut, eller treffe venner i hyggelig lag. 

Bussforbindelser:

Beliggenheten er 17 km sør for Gjøvik og 120 km nord for Oslo. Det er god bussforbindelse til stedet. Distriktets busser, Ringrute 1 og Ringrute 2, har stoppested rett utenfor døra. Det samme har Vy ekspressbuss, som går mellom Gjøvik - Hoff - Gardermoen - Oslo. 

Pilegrimmer:

Hoff Gjestgiveri er offisielt Pilegrimsherberge. Alle vandrere langs Pilegrimsleden er velkommen til å overnatte, eller stoppe for et godt måltid! Her finner du et turforslag til en unik pilegrimsvandring fra Tyrifjorden til Mjøsa, via Hoff Gjestgiveri. 

Turmuligheter:

Det bølgende kulturlandskapet på Toten er rikt på turmuligheter. I tillegg er Totenåsen et naturområde i vår nærhet som gir muligheter for fotturer med telt, sykling, fisking, bærplukking, trugeturer eller skiturer i perfekte skiløyper om vinteren.

For mer informasjon eller bestillinger ring telefon 61 16 10 16 eller send e-post til postmaster@hoffgjestgiveri.com.

Hoff gjestgiveri fasade fv33 2018

Hoff gjestgiveri historisk bilde flyfoto

 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn